Útkövetések

 


WEB-es  program a sERPa 3.0-hoz

Vállaljuk a Megrendelő cégének üzleti folyamatait, igényeit kielégítő a sERPa rendszerben kialakított rendelési és készletgazdálkodási rendszerhez online módon kapcsolódó web-alapú szoftver készítését. Így akár egy okostelefon vagy tablet segítségével egy böngészőn keresztül áttekinthetőek a készletek, szállítólevelek, rendelések készíthetők, illetve nyomon követhetők.

 

sERPa rendszer bevezetésének folyamata


Első lépés: Kapcsolatfelvétel

  • Felvesszük önnel a kapcsolatot, telefonon vagy interneten keresztül. Díjmentes konzultációval, programbemutatóval állunk rendelkezésére a Self-Supporting System KFT székhelyén, telephelyén, illetve az önök irodájában.

 


Második lépés: Ajánlat

  • Beszélgetésünk során felmérjük az önök igényeit és ennek megfelelően testre szabott, részletes ajánlatot adunk a szoftverre, igény esetén számítógépei üzemeltetésére, korszerűsítésére.

 


Harmadik lépés: Szerződéskötés

  • Írásba foglalt kondíciókkal és határidőkkel megállapodást kötünk.

 


Negyedik lépés: Üzembe helyezés, bevezetés

  • A bevezetési szerződésben foglaltak szerint az önök személyes tanácsadója végzi az induláskor szükséges feladatokat (rendszerfelmérés, telepítés, paraméterezés, lista- és bizonylatszerkesztés, ügyviteli tanácsadás, felhasználók betanítása, éles indulási támogatás).

 


Ötödik lépés: Rendelkezésre állás

  • Folyamatosan kapcsolatban maradunk önnel. Elsőrangúan képzett, személyes tanácsadója telefonon munkaidőben az ön rendelkezésre áll kérdéseinek megválaszolására és az ön által nem megoldható teendők elvégzésére.