Útkövetések

A Self-Supporting System KFT által kínált szolgáltatások segítenek Önnek üzleti ügyei könnyebb kezelésében, s megoldást kínálnak a vállalati ügyvitel szinte minden területére.

•    Cégre szabott komplett ügyviteli rendszer kialakítása, üzemeltetése kereskedelmi, gyártási, vagy vállalkozási tevékenységet végző vállalkozások részére (készlet- és raktárkezelés, ajánlat és rendelés-nyilvántartás, szerződéskezelés, iratkezelés)

•    Egyedi szoftverfejlesztés a sERPa Integrált Vállalatirányítási Rendszerhez, ami Böngészőben vagy Mobil eszközökön fut.

•    IT rendszerek üzemeltetése (szerverek telepítése és karbantartása, felhasználói support, levelezőrendszerek üzemeltetése, internetes technológiák, web programozás, heterogén informatikai rendszerek, vékony kliens technológia, virtualizáció)

•    Weboldalfejlesztés és üzemeltetés


Amivel többet nyújtunk a piacon jelen lévő hasonló tevékenységű vállalkozásoknál az az, hogy munkatársaink beszélik az ügyfél nyelvét. Önöknek nem négy fal között nevelkedett programozókkal kell megértetniük vállalkozásuk működését.
Cégük feltérképezését és a szükséges megoldások kidolgozását olyan szakemberek végzik, akik számos iparágban szerzett tapasztalatuknak köszönhetően könnyen ráhangolódnak az Önök cégének tevékenységére, ritmusára, elvárásaira, így képesek ezen igényeket közvetíteni a programtervező szakemberek felé, akik a legideálisabb megoldást dolgozzák ki a megrendelő számára.
Felmerülő kérdéseik esetén készséggel állunk rendelkezésükre.