ÚtkövetésekA Self-Supporting System KFT 2010-ben, a gazdasági recesszió kedvezőtlen időszakában alakult cég. Abban az időszakban talpon maradni sem volt könnyű, ennél nehezebb csak egy új vállalkozás indítása volt. A cég székhelye a Fejér megyei Dunaújvárostól néhány kilométerre fekvő Rácalmáson, fiók telephelye Budapesten, a XX. kerületben található.

Célunk a kis és középvállalkozások hatékony működésének elősegítése személyre szabott ügyviteli rendszerek kidolgozásával és üzemeltetésével. Könyvelő irodánk igény esetén vállalkozások részére komplett könyvelési szolgáltatást nyújt.

Munkatársaink a ProgEn KFT által fejlesztett sERPa Integrált Vállalatirányítási Rendszerben könyvelnek, szervező kollégáink pedig ezt az ERP rendszert ajánlják leendő partnereink számára.

Cégünk a ProgEn KFT viszonteladója, rendszerintegrátora. Kollégáink az elmúlt 20 esztendő alatt szoros együttműködésben a program fejlesztőivel számos sikeres rendszerbevezetésén vannak túl.

A Self-Supporting System KFT munkatársai az egyes termelő-gyártó, vállalkozási illetve kereskedelmi profilú társaságok rendszereinek bevezetése után ellátja ezen cégek későbbi supportját. Az egyes cégek egyedi, cégspecifikus problémáinak megoldására a sERPa programba szorosan integrált saját fejlesztésű szoftverek készítését végzi, ezáltal még hatékonyabbá téve az ERP rendszer kereti között végzett munkát.

Meggyőződésünk, hogy az üzleti tevékenységet támogató rendszerek egyre nagyobb hangsúlyt kapnak világunkban. A folyamatok integrációja, az analitikus adatok és könyvelési tételek egy rendszerben történő kezelése megteremti a lehetőségét a naprakész, pontos, magas színvonalú munka végzésének, jó alapot szolgáltatva egy felelős cégvezető részére a tisztánlátásban, a döntései meghozatalában.

Az ERP rendszer használatában szerzett tapasztalataink és referenciáink kellő alapot teremtenek társaságunk létjogosultságához, egyben biztosítékot nyújtanak az ügyfeleknek, hogy cégük tevékenységét támogató vállalatirányítási információs rendszer kialakítása, bevezetése jó kezekbe kerül, ha a minket választanak.

Könyvelő irodánk - igény estén teljesen papírmentes folyamatok megteremtésével – biztosítja a vállalkozásukban képződő adatok, számviteli, adó, bér jellegű feladataik naprakészen feldolgozását.